Caută pe Engledo.com:

Invata engleza online

Curs gratuit de limba engleza ce contine lectii de vocabular si gramatica cu ajutorul carora puteti studia si invata engleza online rapid si fara profesor. Engledo.com este un site web in care copii, elevi, parinti sau profesori, indiferent de varsta sau de nivelul de cunoastere, pot gasi resursele necesare sa studieze limba engleza si sa-si imbunatateasca cunostintele intr-un mediu civilizat ce promoveaza avansul tehnologic si buna educatie. Aici vei gasi lectii de vocabular si gramatica, traduceri, fraze si sfaturi de pronuntie ce vor face procesul de invatare simplu si distractiv.

Lecţii de vocabular - În continuare, veţi găsi lecţii de vocabular cu sfaturi de pronunţie ce vă vor ajuta să vă familiarizaţi cu limba engleză şi să înţelegeţi cuvinte şi expresii de bază folosite în conversaţii uzuale din diferite domenii. Selectaţi lecţia dorită:


Lecţia 1: Alfabetul si pronuntia in engleza

Lecţia 2: Numerele si numeralul in engleza

Lecţia 3: Cuvinte in engleza

Lecţia 4: Cuvinte traduse din romana in engleza

Lecţia 5: Expresii si formule de salut in engleza

Lecţia 6: Zilele saptamanii in engleza

Lecţia 7: Lunile anului in engleza

Lecţia 8: Cat este ora / ceasul? in engleza

Lecţia 9: Anotimpurile / Vremea in engleza

Lecţia 10: Culorile in engleza

Lecţia 11: Ghid de limba engleza folositor in casa

Lecţia 12: Ghid de limba engleza folositor in natura

Lecţia 13: Animale si insecte in engleza

Lecţia 14: Alimente in engleza

Lecţia 15: Fructe si legume in engleza

Lecţia 16: Membrii familiei / Familia in engleza

Lecţia 17: Directii si forme geometrice in engleza

Lecţia 18: Ghid de limba engleza folositor in calatorii

Lecţia 19: Haine / Imbracaminte in engleza

Lecţia 20: Produse cosmetice in engleza
Lecţia 21: Termeni din sport in engleza
Lecţia 22: Partile corpului uman in engleza
Lecţia 23: Partile unui automobil in engleza
Lecţia 24: Profesii in engleza
Lecţia 25: Tari si nationalitati in engleza

Lecţii de gramatică - Dacă doriţi să vorbiţi şi să scrieţi corect în limba engleză atunci următoarele lecţii de gramatică vă vor fi de un mare ajutor.


Lecţia 26: Adjective in engleza

Lecţia 27: Adverbe in engleza

Lecţia 28: Conjunctii in engleza
Lecţia 29: Prepozitii in engleza
Lecţia 30: Pronumele in engleza
Lecţia 31: Substantive in engleza

Lecţia 32: Verbe in engleza

Articole generale - Articolele din această categorie sunt create pentru persoanele care doresc să-şi îmbunătăţească vocabularul englez pentru diferite ocazii şi conversaţii speciale, de exemplu: de sărbători.


Urari si mesaje de Anul nou in engleza

Urari si mesaje de Craciun in engleza

Urari si mesaje de Paste in engleza

Despre limba engleză - Limba engleză (The English language) este originară din Anglia dar datorită influenţei economice şi culturale a Statelor Unite şi a Imperiului Britanic a fost adoptată de-a lungul timpului de 67 de ţări ca şi limbă principală. La ora actuală limba engleză are aproximativ 400 de milioane de vorbitori nativi, 400 de milioane de persoane vorbesc limba engleză ca limbă secundară şi peste 600 de milioane de oameni vorbesc limba engleză ca o limbă străină, în totalitate peste 1,4 miliarde de oameni cunosc limba engleză la un nivel sau altul, aceste date nu doar par a fi impresionante ci chiar sunt, deoarece, au propulsat limba engleză la nivel global devenind astfel cea mai importantă şi mai vorbită limbă.

În zilele noastre limba engleză este dominantă pe plan internaţional în domeniile comunicaţiei, ştiinţei, afacerilor şi diplomaţiei, iar cunoaşterea ei a devenit necesară pentru angajarea în anumite domenii, profesii sau ocupaţii.

Scurtă istorie: Cea mai veche formă de limbă engleză a apărut în jurul anului 550 fiind vorbită de triburile de la vremea aceea din nordul Germaniei, această formă de engleză se numeşte engleza veche (Old English) şi este foarte diferită de engleza actuală. În anul 1200 engleza veche (Old English) sa transformat aproape complet în engleza medie (Middle English). În anul 1500 engleza medie (Middle English) sa transformat în engleza modernă timpurie (Early Modern English), aceasta din urmă fiind engleza care a început să se răspândească global prin intermediul coloniilor. Limba engleză studiată şi învăţată la ora actuală în lume este numită engleza modernă, viitorul va face ca şi această formă de engleză să sufere modificări majore mai ales datorită globalizării.

Notă de încheiere: Limba engleză evoluează şi se transformă de la an la an, noi cuvinte şi definiţii se găsesc în fiecare dicţionar nou apărut, această evoluţie este costisitoare pentru persoanele care doresc să înveţe şi să studieze limba engleză aprofundat, de aceea noi încercăm prin intermediul site-ului nostru ca cel puţin bazele limbii engleze să fie accesibile gratuit oricărei persoane conectate la internet. Resursele care le veţi găsi pe Engledo.com sunt create, verificate şi analizate de noi prin intermediul internetului si diferitelor materiale didactice accesibile publicului larg.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pagini populare:

Alfabetul si pronuntia in engleza
In aceasta lectie oferita de Engledo.com veti invata alfabetul...

Numerele si numeralul in engleza
In aceasta lectie oferita de Engledo.com veti invata numerele...

Cuvinte in engleza
Engledo.com va ofera o lista ordonata alfabetic a celor...

Expresii si formule de salut in engleza
Salutari sau mai bine zis Greetings. In aceasta lectie oferita...

Zilele saptamanii in engleza
In aceasta lectie oferita de Engledo.com veti invata zilele...

Întrebări frecvente:

Aş vrea să ajut comunitatea, ce îmi recomandaţi? Dacă doriţi să fiţi de ajutor pentru persoanele care vor să înveţe limba engleză vă recomandăm să lăsaţi comentarii folositoare la articolele găsite pe Engledo.com

Ce înseamnă "comentarii folositoare"? Un exemplu de comentariu ce poate fi de folos ar fi să scrieţi extra propoziţii ajutătoare în articolele de dicţionar sau să oferiţi sfaturi în lecţiile de curs.

Îmi place Engledo.com aş vrea să cumpăr cartea. Aş vrea să cumpăr dicţionarul. Aveţi un format PDF sau ceva de acest gen la vânzare? Site-ul nostru Engledo.com a fost creat pentru a ajuta utilizatori online sa înveţe gratuit limba engleză prin intermediul internetului, nu suntem un magazin online, nu promovăm propria carte sau alte cărţi. În concluzie, nu avem la vânzare nici un produs din cele menţionate mai sus, deoarece, nu-i ăsta scopul site-ului nostru, dacă doriţi să învăţaţi limba engleză cu noi o puteţi face prin intermediul internetului fără să plătiţi un cent.

Dacă studiez şi învăţ cursul de limba engleză de pe acest site îmi garantaţi ca voi şti limba engleză? Nu oferim nici un fel de asigurări sau garanţii, acest site îşi doreşte să fie un ajutor pentru persoanele dornice să înveţe limba engleză dar nu asigură sau garanteză nimănui nimic. Normal ar fi să vă îmbunătăţiţi cunoştinţele de limba engleză dacă învăţaţi articolele prezente pe acest site, dar pot exista şi persoane cărora site-ul nostru să nu le fie de un real folos, totul este în funcţie de persoană.

Aş vrea să donez o sumă de bani pentru Engledo.com, ce paşi trebuie să urmez? Nu avem implementat un sistem de donaţii, deoarece, momentan nu dorim să primim nici un fel de donaţii de la vizitatori noştri.

Site-uri si pagini web recomandate:

Engledo.com - Invata engleza onlineDictionar roman englez, Germado.com - Invata germana onlineDictionar roman german, Invata-rapid.com - Invata engleza onlineInvata germana onlineInvata franceza online