Treceți la conținutul principal

Invata Engleza Online

Curs gratuit de limba engleza pentru incepatori ce contine lectii de vocabular si gramatica cu ajutorul carora puteti invata engleza online rapid si fara profesor. Engledo.com este un site web in care copii, elevi, parinti sau profesori, indiferent de varsta sau de nivelul de cunoastere, pot gasi resursele necesare sa studieze limba engleza si sa-si imbunatateasca cunostintele intr-un mediu civilizat ce promoveaza avansul tehnologic si buna educatie. Aici vei gasi lectii de vocabular si gramatica, traduceri, fraze si sfaturi de pronuntie ce vor face procesul de invatare simplu si distractiv.

Lectii de vocabular - În continuare, veţi găsi lecţii de vocabular cu sfaturi de pronunţie ce vă vor ajuta să vă familiarizaţi cu limba engleză şi să înţelegeţi cuvinte şi expresii de bază folosite în conversaţii uzuale din diferite domenii. Traduceri Romana Engleza - Dictionar Roman Englez Online Gratuit cu Fraze - Engledo.com Selectati lectia dorita:


Lectia 1: Alfabetul si Pronuntia in Engleza
Lectia 2: Numerele si Numeralul in Engleza
Lectia 3: Cuvinte in Engleza
Lectia 4: Zilele Saptamanii in Engleza
Lectia 5: Lunile Anului in Engleza
Lectia 6: Culorile in Engleza
Lectia 7: Expresii si Formule de Salut in Engleza
Lectia 8: Fructe si Legume in Engleza
Lectia 9: Alimente si Bauturi in Engleza
Lectia 10: Membrii Familiei in Engleza
Lectia 11: Animale si Insecte in Engleza
Lectia 12: Cat este Ora? in Engleza
Lectia 13: Directii si Forme Geometrice in Engleza
Lectia 14: Anotimpurile si Vremea in Engleza
Lectia 15: Ghid de Limba Engleza folositor in Natura
Lectia 16: Ghid de Limba Engleza folositor in Casa
Lectia 17: Haine / Imbracaminte in Engleza
Lectia 18: Ghid de Limba Engleza folositor in Calatorii
Lectia 19: Cuvinte Traduse din Romana in Engleza
Lectia 20: Produse cosmetice in engleza
Lectia 21: Termeni din sport in engleza
Lectia 22: Partile corpului uman in engleza
Lectia 23: Partile unui automobil in engleza
Lectia 24: Profesii in engleza
Lectia 25: Tari si nationalitati in engleza

Lecţii de gramatică - Dacă doriţi să vorbiţi şi să scrieţi corect în limba engleză atunci următoarele lecţii de gramatică vă vor fi de un mare ajutor.


Lecţia 26: Adjective in engleza

Lecţia 27: Adverbe in Engleza

Lecţia 28: Conjunctii in engleza
Lecţia 29: Prepozitii in engleza
Lecţia 30: Pronumele in engleza
Lecţia 31: Substantive in engleza

Lecţia 32: Verbe in Engleza

Articole generale - Articolele din această categorie sunt create pentru persoanele care doresc să-şi îmbunătăţească vocabularul englez pentru diferite ocazii şi conversaţii speciale, de exemplu: de sărbători.


Urari si mesaje de Anul nou in engleza

Urari si Mesaje de Craciun in Engleza

Urari si mesaje de Paste in engleza

Nota de incheiere: Resursele care le veti gasi pe Engledo.com sunt create, verificate si analizate de noi prin intermediul internetului si a diferitelor materiale didactice accesibile publicului larg.

Comentarii

Intrebari frecvente:

Imi place Engledo.com as vrea sa cumpar cartea. As vrea sa cumpar dictionarul. Aveti un format PDF sau ceva de acest gen la vanzare? Site-ul nostru Engledo.com a fost creat pentru a ajuta utilizatori online sa invete gratuit limba engleza prin intermediul internetului, nu suntem un magazin online, nu promovam propria carte sau alte carti. In concluzie, nu avem la vanzare nici un produs din cele mentionate mai sus, deoarece, nu-i asta scopul site-ului nostru, daca doriti sa invatati limba engleza cu noi, o puteti face prin intermediul internetului fara sa platiti un cent.

Daca studiez si invat cursul de limba engleza de pe acest site imi garantati ca voi sti limba engleza? Nu oferim nici un fel de asigurari sau garantii, acest site isi doreste sa fie un ajutor pentru persoanele dornice sa invete limba engleza dar nu asigura sau garanteza nimanui nimic. Normal ar fi sa va imbunatatiti cunostintele de limba engleza daca invatati articolele prezente pe acest site, dar pot exista si persoane carora site-ul nostru sa nu le fie de un real folos, totul este in functie de persoana.

As vrea sa donez o suma de bani pentru Engledo.com, ce pasi trebuie sa urmez? Nu avem implementat un sistem de donatii, deoarece, momentan nu dorim sa primim nici un fel de donatii de la vizitatori nostri.

The header image has been made by me using GIMP