Treceți la conținutul principal

Dictionar roman englez: Cuvinte care incep cu Z

Cuvinte uzuale care incep cu litera Z traduse de Engledo.com din limba romana in limba engleza, si viceversa. Daca doriti sa vedeti traducerea in limba engleza oferita de noi va rugam sa selectati un cuvant din tabelul de mai jos.

zahăr zâmbet / (a) zâmbi zână
zăpadă zaruri zarzavat
zăvor zbor / (a) zbura (a) zdrobi
zebră zece zgardă
(a) zgâria zgomot zi
ziar zid zidar
zori zugrav zvon

Dacă selectaţi un cuvânt din tabelul de mai sus, veţi fi redirecţionat către o pagină din dicţionarul nostru român englez online ce conţine traducerea cuvântului respectiv cu pronunţie şi fraze uzuale în engleză. Dacă doriţi să vedeţi doar traducerea principală în limba engleză a cuvântului în cauză, vă recomandăm următorul tabel:

Română Engleză
zahăr sugar
zâmbet / (a) zâmbi smile / (to) smile
zână fairy
zăpadă snow
zaruri dice
zarzavat vegetables
zăvor latch
zbor / (a) zbura flight / (to) fly
(a) zdrobi (to) crush
zebră zebra
zece ten
zgardă dog collar
(a) zgâria (to) scratch
zgomot noise
zi day
ziar newspaper
zid wall
zidar bricklayer
zori morning
zugrav painter
zvon rumor

Cuvinte care încep cu Z în engleză

În limba engleză nu se găsesc foarte multe cuvinte uzuale cu litera Z. Cele mai comune cuvinte care încep cu litera Z în engleză ar fi: zoo - grădină zoologică / zoo (prescurtat), (to) zoom - a mări (de ex. a mări imaginea), zone - zonă, zipper - fermoar, zero - zero.

Intrebari frecvente:

Imi place Engledo.com as vrea sa cumpar cartea. As vrea sa cumpar dictionarul. Aveti un format PDF sau ceva de acest gen la vanzare? Site-ul nostru Engledo.com a fost creat pentru a ajuta utilizatori online sa invete gratuit limba engleza prin intermediul internetului, nu suntem un magazin online, nu promovam propria carte sau alte carti. In concluzie, nu avem la vanzare nici un produs din cele mentionate mai sus, deoarece, nu-i asta scopul site-ului nostru, daca doriti sa invatati limba engleza cu noi, o puteti face prin intermediul internetului fara sa platiti un cent.

Daca studiez si invat cursul de limba engleza de pe acest site imi garantati ca voi sti limba engleza? Nu oferim nici un fel de asigurari sau garantii, acest site isi doreste sa fie un ajutor pentru persoanele dornice sa invete limba engleza dar nu asigura sau garanteza nimanui nimic. Normal ar fi sa va imbunatatiti cunostintele de limba engleza daca invatati articolele prezente pe acest site, dar pot exista si persoane carora site-ul nostru sa nu le fie de un real folos, totul este in functie de persoana.

As vrea sa donez o suma de bani pentru Engledo.com, ce pasi trebuie sa urmez? Nu avem implementat un sistem de donatii, deoarece, momentan nu dorim sa primim nici un fel de donatii de la vizitatori nostri.

Site-uri si pagini web recomandate:

Engledo.comGermado.comInvata-rapid.comRoClipuri Youtube

The header image has been made by me using GIMP