Treceți la conținutul principal

Acum in engleza - Dictionar roman englez

Traducerea cuvântului acum în engleză cu fraze şi pronunţie. Această pagină face parte din categoria Dicţionar Român Englez. Învaţă engleza online cu Engledo.com!

Adverb
acum (acuma; imediat; în prezent) now
Exemplu
până acum by now
Mai multe traduceri
acum (imediat) immediately
acum (în prezent) currently

Acum: fraze şi expresii în engleză

În continuare, puteţi studia şi învăţa traducerea din română în engleză a unor fraze şi expresii ce conţin cuvântul acum.

Română / Romanian Engleză / English
E / Este prea tarziu acum

Acum, mai mult ca niciodata

acum ori / sau niciodata

chiar si acum

chiar acum
It’s too late now

Now more than ever

now or never

even now

just now

Sfaturi de pronunţie în limba engleză


Care este traducerea cuvântului acum în limba engleză?
Traducerea principală a cuvântului acum în limba engleză este now.
Care este pronunţia cuvântului now în limba engleză?
Cuvântul now se pronunţă în limba engleză neau.

Important! Sfaturile de pronunţie oferite de Engledo.com au rol informativ, scopul lor este de a vă ajuta atunci când doriţi să vă creaţi o ideie de felul în care ar trebui să sune un anumit cuvânt în limba engleză, de aceea, ne dorim a vă aduce în atenţie, că: Nu este garantată acurateţea sunetelor reproduse în scris!

Dacă doriţi să îmbunătăţiţi calitatea traducerilor noastre sau să vă împărtăşiţi părerile cu noi puteţi lăsa un mesaj prin intermediul paginii de contact. Suntem foarte bucuroşi să primim mesaje de la vizitatori site-ului nostru.

Intrebari frecvente:

Imi place Engledo.com as vrea sa cumpar cartea. As vrea sa cumpar dictionarul. Aveti un format PDF sau ceva de acest gen la vanzare? Site-ul nostru Engledo.com a fost creat pentru a ajuta utilizatori online sa invete gratuit limba engleza prin intermediul internetului, nu suntem un magazin online, nu promovam propria carte sau alte carti. In concluzie, nu avem la vanzare nici un produs din cele mentionate mai sus, deoarece, nu-i asta scopul site-ului nostru, daca doriti sa invatati limba engleza cu noi, o puteti face prin intermediul internetului fara sa platiti un cent.

Daca studiez si invat cursul de limba engleza de pe acest site imi garantati ca voi sti limba engleza? Nu oferim nici un fel de asigurari sau garantii, acest site isi doreste sa fie un ajutor pentru persoanele dornice sa invete limba engleza dar nu asigura sau garanteza nimanui nimic. Normal ar fi sa va imbunatatiti cunostintele de limba engleza daca invatati articolele prezente pe acest site, dar pot exista si persoane carora site-ul nostru sa nu le fie de un real folos, totul este in functie de persoana.

As vrea sa donez o suma de bani pentru Engledo.com, ce pasi trebuie sa urmez? Nu avem implementat un sistem de donatii, deoarece, momentan nu dorim sa primim nici un fel de donatii de la vizitatori nostri.

Site-uri si pagini web recomandate:

Engledo.comGermado.comInvata-rapid.comRoClipuri Youtube

The header image has been made by me using GIMP