Treceți la conținutul principal

Aer in engleza - Dictionar roman englez

Traducerea cuvântului aer în engleză cu fraze şi pronunţie. Această pagină face parte din categoria Dicţionar Român Englez. Învaţă engleza online cu Engledo.com!

Substantiv
aer (atmosferă; oxigen) air
Exemplu
aer proaspăt fresh air
Mai multe traduceri
aer (atmosferă) atmosphere
aer (oxigen) oxygen
aer (vânt) wind
aer (cerul) sky

Aer: fraze şi expresii în engleză

În continuare, puteţi studia şi învăţa traducerea din română în engleză a unor fraze şi expresii ce conţin cuvântul aer.

Română / Romanian Engleză / English
nivelul de poluarea a aerului

apa si aer

in aer

aer rece si aer cald

de la aer rece la aer cald

Poluarea afecteaza calitatea aerului.

Am un nou aparat de aer conditionat.
the level of air pollution

air and water

in the air

cold air and warm air

from cold air to warm air

The pollution is affecting the air quality.

I have a new air conditioner.

Sfaturi de pronunţie în limba engleză


Care este traducerea cuvântului aer în limba engleză?
Traducerea principală a cuvântului aer în limba engleză este air.
Care este pronunţia cuvântului air în limba engleză?
Cuvântul air se pronunţă în limba engleză er.

Important! Sfaturile de pronunţie oferite de Engledo.com au rol informativ, scopul lor este de a vă ajuta atunci când doriţi să vă creaţi o ideie de felul în care ar trebui să sune un anumit cuvânt în limba engleză, de aceea, ne dorim a vă aduce în atenţie, că: Nu este garantată acurateţea sunetelor reproduse în scris!

Dacă doriţi să îmbunătăţiţi calitatea traducerilor noastre sau să vă împărtăşiţi părerile cu noi puteţi lăsa un mesaj prin intermediul paginii de contact. Suntem foarte bucuroşi să primim mesaje de la vizitatori site-ului nostru.

Intrebari frecvente:

Imi place Engledo.com as vrea sa cumpar cartea. As vrea sa cumpar dictionarul. Aveti un format PDF sau ceva de acest gen la vanzare? Site-ul nostru Engledo.com a fost creat pentru a ajuta utilizatori online sa invete gratuit limba engleza prin intermediul internetului, nu suntem un magazin online, nu promovam propria carte sau alte carti. In concluzie, nu avem la vanzare nici un produs din cele mentionate mai sus, deoarece, nu-i asta scopul site-ului nostru, daca doriti sa invatati limba engleza cu noi, o puteti face prin intermediul internetului fara sa platiti un cent.

Daca studiez si invat cursul de limba engleza de pe acest site imi garantati ca voi sti limba engleza? Nu oferim nici un fel de asigurari sau garantii, acest site isi doreste sa fie un ajutor pentru persoanele dornice sa invete limba engleza dar nu asigura sau garanteza nimanui nimic. Normal ar fi sa va imbunatatiti cunostintele de limba engleza daca invatati articolele prezente pe acest site, dar pot exista si persoane carora site-ul nostru sa nu le fie de un real folos, totul este in functie de persoana.

As vrea sa donez o suma de bani pentru Engledo.com, ce pasi trebuie sa urmez? Nu avem implementat un sistem de donatii, deoarece, momentan nu dorim sa primim nici un fel de donatii de la vizitatori nostri.

Site-uri si pagini web recomandate:

Engledo.comGermado.comInvata-rapid.comRoClipuri Youtube

The header image has been made by me using GIMP