Cauta pe Engledo.com:

Invata engleza online gratuit

Curs gratuit de limba engleza ce contine lectii de vocabular si gramatica cu ajutorul carora puteti studia si invata engleza online rapid si fara profesor. Engledo.com este un site web in care copii, elevi, parinti sau profesori, indiferent de varsta sau de nivelul de cunoastere, pot gasi resursele necesare sa studieze limba engleza si sa-si imbunatateasca cunostintele intr-un mediu civilizat ce promoveaza avansul tehnologic si buna educatie. Aici vei gasi lectii de vocabular si gramatica, traduceri, fraze si sfaturi de pronuntie ce vor face procesul de invatare simplu si distractiv.

Lecţii de vocabular - În continuare, veţi găsi lecţii de vocabular cu sfaturi de pronunţie ce vă vor ajuta să vă familiarizaţi cu limba engleză şi să înţelegeţi cuvinte şi expresii de bază folosite în conversaţii uzuale din diferite domenii. Selectaţi lecţia dorită:


Lecţia 1: Alfabetul si pronuntia in engleza

Lecţia 2: Numerele si numeralul in engleza

Lecţia 3: Cuvinte in engleza

Lecţia 4: Cuvinte traduse din romana in engleza

Lecţia 5: Expresii si formule de salut in engleza

Lecţia 6: Zilele saptamanii in engleza

Lecţia 7: Lunile anului in engleza

Lecţia 8: Cat este ora / ceasul? in engleza

Lecţia 9: Anotimpurile / Vremea in engleza

Lecţia 10: Culorile in engleza

Lecţia 11: Ghid de limba engleza folositor in casa

Lecţia 12: Ghid de limba engleza folositor in natura

Lecţia 13: Animale si insecte in engleza

Lecţia 14: Alimente in engleza

Lecţia 15: Fructe si legume in engleza

Lecţia 16: Membrii familiei / Familia in engleza

Lecţia 17: Directii si forme geometrice in engleza

Lecţia 18: Ghid de limba engleza folositor in calatorii

Lecţia 19: Haine / Imbracaminte in engleza

Lecţia 20: Produse cosmetice in engleza
Lecţia 21: Termeni din sport in engleza
Lecţia 22: Partile corpului uman in engleza
Lecţia 23: Partile unui automobil in engleza
Lecţia 24: Profesii in engleza
Lecţia 25: Tari si nationalitati in engleza

Lecţii de gramatică - Dacă doriţi să vorbiţi şi să scrieţi corect în limba engleză atunci următoarele lecţii de gramatică vă vor fi de un mare ajutor.


Lecţia 26: Adjective in engleza

Lecţia 27: Adverbe in engleza

Lecţia 28: Conjunctii in engleza
Lecţia 29: Prepozitii in engleza
Lecţia 30: Pronumele in engleza
Lecţia 31: Substantive in engleza

Lecţia 32: Verbe in engleza

Articole generale - Articolele din această categorie sunt create pentru persoanele care doresc să-şi îmbunătăţească vocabularul englez pentru diferite ocazii şi conversaţii speciale, de exemplu: de sărbători.


Urari si mesaje de Anul nou in engleza

Urari si mesaje de Craciun in engleza

Urari si mesaje de Paste in engleza

Despre limba engleză - Limba engleză (The English language) este originară din Anglia dar datorită influenţei economice şi culturale a Statelor Unite şi a Imperiului Britanic a fost adoptată de-a lungul timpului de 67 de ţări ca şi limbă principală. La ora actuală limba engleză are aproximativ 400 de milioane de vorbitori nativi, 400 de milioane de persoane vorbesc limba engleză ca limbă secundară şi peste 600 de milioane de oameni vorbesc limba engleză ca o limbă străină, în totalitate peste 1,4 miliarde de oameni cunosc limba engleză la un nivel sau altul, aceste date nu doar par a fi impresionante ci chiar sunt, deoarece, au propulsat limba engleză la nivel global devenind astfel cea mai importantă şi mai vorbită limbă.

În zilele noastre limba engleză este dominantă pe plan internaţional în domeniile comunicaţiei, ştiinţei, afacerilor şi diplomaţiei, iar cunoaşterea ei a devenit necesară pentru angajarea în anumite domenii, profesii sau ocupaţii.

Scurtă istorie: Cea mai veche formă de limbă engleză a apărut în jurul anului 550 fiind vorbită de triburile de la vremea aceea din nordul Germaniei, această formă de engleză se numeşte engleza veche (Old English) şi este foarte diferită de engleza actuală. În anul 1200 engleza veche (Old English) sa transformat aproape complet în engleza medie (Middle English). În anul 1500 engleza medie (Middle English) sa transformat în engleza modernă timpurie (Early Modern English), aceasta din urmă fiind engleza care a început să se răspândească global prin intermediul coloniilor. Limba engleză studiată şi învăţată la ora actuală în lume este numită engleza modernă, viitorul va face ca şi această formă de engleză să sufere modificări majore mai ales datorită globalizării.

Notă de încheiere: Limba engleză evoluează şi se transformă de la an la an, noi cuvinte şi definiţii se găsesc în fiecare dicţionar nou apărut, această evoluţie este costisitoare pentru persoanele care doresc să înveţe şi să studieze limba engleză aprofundat, de aceea noi încercăm prin intermediul site-ului nostru ca cel puţin bazele limbii engleze să fie accesibile gratuit oricărei persoane conectate la internet. Resursele care le veţi găsi pe Engledo.com sunt create, verificate şi analizate de noi prin intermediul internetului si diferitelor materiale didactice accesibile publicului larg.

Postari populare

Intrebari frecvente:

Imi place Engledo.com as vrea sa cumpar cartea. As vrea sa cumpar dictionarul. Aveti un format PDF sau ceva de acest gen la vanzare? Site-ul nostru Engledo.com a fost creat pentru a ajuta utilizatori online sa invete gratuit limba engleza prin intermediul internetului, nu suntem un magazin online, nu promovam propria carte sau alte carti. In concluzie, nu avem la vanzare nici un produs din cele mentionate mai sus, deoarece, nu-i asta scopul site-ului nostru, daca doriti sa invatati limba engleza cu noi, o puteti face prin intermediul internetului fara sa platiti un cent.

Daca studiez si invat cursul de limba engleza de pe acest site imi garantati ca voi sti limba engleza? Nu oferim nici un fel de asigurari sau garantii, acest site isi doreste sa fie un ajutor pentru persoanele dornice sa invete limba engleza dar nu asigura sau garanteza nimanui nimic. Normal ar fi sa va imbunatatiti cunostintele de limba engleza daca invatati articolele prezente pe acest site, dar pot exista si persoane carora site-ul nostru sa nu le fie de un real folos, totul este in functie de persoana.

As vrea sa donez o suma de bani pentru Engledo.com, ce pasi trebuie sa urmez? Nu avem implementat un sistem de donatii, deoarece, momentan nu dorim sa primim nici un fel de donatii de la vizitatori nostri.

Site-uri si pagini web recomandate:

Engledo.comGermado.comInvata-rapid.comRoClipuri Youtube

The header image has been made by me using GIMP